Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

9 selle kevade moetrendi

9 selle kevade moetrendi
Autor Kätlin Poren 6 years ago Kommentaarid puuduvad

1. LAVENDLILILLA

See romantiline ent elegantne toon domineerib nii kevad kui ka suvehooajal. Kanna nii maskulliinset kontorikostüümi või lendlevat suvekleiti- silmapaistvus on garanteeritud ;)

lavender

2. VERTIKAALSED TRIIBUD

Kui eelnevatel aastatel oli navysinise-valgetriibuline meremehe stiilis riideese ühe moeka inimese kapis „must have“, siis 2018 aasta toob tagasi vertikaalsed triibud!
Muidugi mis veelgi olulisem- mida värvilisem, seda parem!

stripes

3.SAMET

Sameti võidukäik algas juba möödunud aastal, kuid poelettidelt ja tänavapildilt ei kao see ühtaegu nii armastatud kui ka vihatud materjal veel niipea.

velvet

4. RUUDUMUSTER

Kui ruuduline trükk seostus varasemalt fliisi ja pigem talvise hooajaga, siis tänaseks on disainerid ühendanud mustri ka õhemate ja kaasaegsemate materjalidega.

Käesoleval aastal on suureks hitiks ruudulised pükskostüümid ja riidekomplektid.

squares

5. POLKA TÄPID

Polka täppide populaarsus on tõusuteel, ka käesoleval aastal laiutavad need lepatriinu-mustrilised kangad meie poeriiulitel.

Pea silmas, et maitsekuse ja 60’le iseloomuliku koduperenase „looki“ vahel on õhkõrn piir, seega otsusta pigem kvaliteetsete ja kaasaegsete materjalide kasuks.

Ning täpid olgu pigem ühevärvilised.

polka dots

6. PUHVIS ÕLAKUD

2018 on tagasilöök tavalistele õlgadelt langevatele pluusidele(„Off-the shoulders“ ing.k), selle kevad-suvise hooajal võtavad üle SUURED puhvis õlakud. Kuigi trend on alles hoogu võtmas on poelettidel antud moeröögatusest juba mitmeid variatsioone, seega jalad selga ja leia endale see oma.

puffy sleeves

7. 90-te STIILIS PÄIKSEPRILLID

Selle trendi tõid tänavatele tagasi õed Gigi ja Bella Hadid ning Kardashianite klannist tuntud modell Kendall Jenner, triot peetakse hetkel moemaailmas ühtedeks suurimateks mõjutajatateks (Influencer ing.k).

Kuigi 90’te stiilis prille iseloomustab nende väiksus, siis tänapäeval on igal ühel võimalik valida kuju just enda näotüübile.

90sunglasses

8. NARMASTEGA DETAILID

Kui 2017 aastal tegid narmad „comeback’i“ tagasihoidlikumal kujul ning kohata võis neid pigem muusikafestivalidel, siis 2018. aastal vallutavad narmad juba ka tänavaid.
Nõuanne: Narmaste valikul kasuta pigem kvaliteetseid ja kaasaegseid materjale, mis on liikuvad ja jätavad luksuslikuma mulje.

fringes

9. AINULT TEKSA

Teksakostüümid, tuntud ka „Kanada ülikonna“ nime all (Canadian Tuxedo) on vallutanud nii moelavasid kui ka tänavaid juba mitu hooaega ja tundub, et see trend ei kao veel nii pea.
2018 aasta erinevuseks saab lugeda disainerite loomingulisemat lähenemist, kombineerides erinevaid teksa toone ja stiile.
Nii et otsi aga julgelt kapipõhjast välja oma 80-datest pärit teksajakk ja kombineeri see mõne oma uuema teksapaariga.

denim

Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.