Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

4 viisi kuidas triikida riideid ilma triikrauata.

4 viisi kuidas triikida riideid ilma triikrauata.
Autor Kätlin Poren 5 years ago Kommentaarid puuduvad

Ilmselt on meist igaüks vähemalt ühel korral elus pidanud silmitsi seisma olukorraga, kus mõnda riideeset pole võimalik kanda pelgalt seetõttu, et pole lihtsalt võimalust seda triikida. Eriti kipub see juhtuma reisidel, kus oleme sunnitud riided kohvrisse pakkima.

Järgnevalt leiad 4 nippi kuidas vabaneda riidekortsudest käepäraste vahenditega.

1.Kasuta fööni
Föön leidub üldiselt iga naise majapidamises ning ka hotellitubades. Piserda rõivale kergelt veetilkasid ning föönita. Nipp sarnaneb väga aurutaja olemusele.

2.Duši aur
Lase duššist kuumal veel joosta ja sulge uks, et vannituba täidaks soe veeaur. Pane oma riie duši lähedusse riidepuule rippuma ja juba paari minuti pärast on kortsunud riie vähemalt poole sirgem.

3.Juuksesirgendaja
Reguleeri juuksesirgendaja madalale kuumusele ja triigi. Pane tähele, et liiga kaua ei tohi sirgendajat ühe koha peal hoida, muidu kõrvetad oma riide lihtsalt ära. Soovitav on triikida kindlasti ainult pahupoolelt.

4.Kloppimine
Kui riideeset on vaja näiteks homseks, siis on heaks nipiks „kloppimine“. Pese oma riideese kasvõi tavalise veega üle ning kuivama pannes klopi riiet tugevalt ja aseta sirgelt kuivama.

Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.