Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

4 nippi kuidas särada pidustustel võimalikult loomulikuna

4 nippi kuidas särada pidustustel võimalikult loomulikuna
Autor Kätlin P 5 years ago Kommentaarid puuduvad

1.KASUTA BB KREEMI

Praegusel ajal leiab poelettidelt tavalisele raskele jumestuskreemile mitmeid alternatiive. Üheks selliseks on näiteks BB kreem, mis on nahale kordades kergem ning laseb sellel ka hingata. Kui võitled üksikute punnidega, siis kasuta nende peitmiseks eelnevalt peitekreemi.

2. VÄHEM ON ROHKEM

Ilmselt on jõulude perioodil iga naine riidepoes justkui laps kommivabrikus. Kõik on nii ilus ja kirev ning kõike tahaks kaasa haarata.
Siiski soovitame valida oma riietusel ainult üks efektne element ja ülejäänu võiks jääda minimalistlikumaks.
Näiteks kui need kuldsed sädelevad sukapüksid ja litritega kaetud minikleit tunduvad mõlemad nii ahvatlevad, siis mõtle siiski läbi kas nad koos oleksid nii efektsed kui eraldi.
Beverly Hills Outlet valikust leiad efektse jõulusiietuse SIIT ja SIIT

3. VÄHEM ON ROHKEM KA MEIGIS

Kuigi suitsusilm ja punane huul tunduvad ajakirjadel ilutsevatel modellidel imeilusana, siis nende kahe kooslus koos tundub reaalsuses „liiga palju“.
Kui valid suitsusilma, siis kasuta huultel midagi heledamat, ja vastupidi, kui otsustad punase huule kasuks, siis kasuta silmadel näiteks shampanja tooni lauvärvi.

4. MUGAVUS ENNEKÕIKE

Kes meist ei tahaks olla sama sihvakas kui Victoria’s Secret modellid ning kõrged kontsakingad võivad tunduda justkui pääsetee kõrgusesse.
Paraku kui oled harjunud igapäevaselt oma toimetusi tehes kandma madalaid jalanõusid võivad pidustuste jaoks suure innuga jalga libistatud taevatalad luua vastupidise efekti ning terve õhtu võib meenutada rohkem võitlust gravitatsiooniga.
Seega vali kontsa kõrgus vastavalt oma harjumustele, ka 2cm kontsakõrgust annab juba kaunima rühi.
Ühed sellised leiad Beverly Hills toote valikust SIIT


Aga mis kõige tähtsam, kandke täpselt seda milles te ennast kõige paremini tunnete ja nautige jõuluaega :)

Postituse kategooria: Varia

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.