Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

Kuidas leida riidesuurus, mis sobib just sinu mõõtudele

Kuidas leida riidesuurus, mis sobib just sinu mõõtudele
Autor Kätlin P 5 years ago Kommentaarid puuduvad

Meie Beverly Hills Outleti poes müüdavatel riietel olevad suurused tekitavad klientides tihti segadust, sest tavapäraste XS,S,M(32,36,38) suuruste asemel ilutsevad lipikutel hoopis numbrid 2,4 või hoopiski 22W.

Mis need siis tähendavad ?

Eestis tegutsevates tavakauplustes on reeglina iga suurus tehtud ühe kindla lõike ja mõõtmete järgi. Näiteks vastavad kõik S suuruses riided ühele mõõtkavale, kuigi inimeste kehatüübid mis vastavad ühele suurusele on siiski erinevad. Kindlasti oled ka ise märganud, et erinevate brändide samad suurused istuvad seljas väga erinevalt.

Järgnevalt toome välja meil müüdava kahe brändi mõõtkavad ning nende selgitused.

RALPH LAUREN

*Size/Suurus *Chest/Rindkere *Waist/Piht *Hips/Puusad

*Antud mõõtkava on Inchides, cm mõõtkavaks on suuruseid lihtne ümber arvutada sellelt lingilt: http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm

1X= XL
2X=XXL
3X=XXL

Nagu näha, siis iga suuruse alla kuulub kahe erineva mõõtkavaga riideeset, mis on kohandatud vastavalt eri kehatüüpidega inimeste jaoks.

Kuidas ennast mõõta:
Rind: Mõõda kaenla alt rindkere kõige täidlasemast osast
Piht: Mõõda piha ümbert(tavaliselt jääb umbes naba kõrgusele, või natuke ülesse poole) ja mõõda nii, et mõõdulint ei oleks liiga tugevalt ümber.
Puusad: Mõõda puusade kõige laiemast kohast.



KAREN SCOTT

*Inseam: sisesäär

Karen Scott on USA kaubandusketi Macy enda loodud bränd, mille mõõtkava on tehtud samal põhimõttel mis Ralph laureni oma.
Nagu näha, siis nende kahe brändi toodete mõõtkava on mõne cm võrra erinev. Seega proovi poodides julgelt ja leiale endale just see bränd mille mõõtkava just sinu kehale sobib.

Nende konkreetsete brändide toodetega saad tutvuda Beverly Hills kodulehelt: http://beverlyhills.ee/

Postituse kategooria: Tutvustused

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.