Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

4 nippi kuidas värskendada oma vanu rõivaid

4 nippi kuidas värskendada oma vanu rõivaid
Autor Kätlin Poren 6 years ago Kommentaarid puuduvad

Moe muutumiskiirusega suudavad kaasas käia vaid tõsised fanatid. Kui sina ei kuulu nende hulka, kuid hing ihkab ikka alati millegi ilusama järele, siis järgevalt anname 4 soovitust, kuidas oma olemasolevaid riideesemeid muuta välimuselt nii, nagu tegu oleks uue esemega.


Nööbid
Tihti ei pöörata nööpidele suurt tähelepanu, kuid omanäolised nööbid suudavad teha lihtsast esemest midagi palju luksuslikumat.

Karvane krae
Siinkohal ei pea me silmas vaid naturaalset karva, mida nii mõnedki meist propageerivad. Tänapäeva tehnoloogia on niipalju arenenud, et puhtalt vaadates on silmaga raske eristada, kas tegemist on naturaalse või sünteetilise materjaliga.

Karvast krae lisamine oma jopele, annab sinu välimusele palju juurde ja kindlasti aitab hoida ka sooja.

Anna teksadele särtsu
Valgendaja kaasabil saad oma teksasest riideesemed muuta hetkega omanäoliseks

Tuuni oma T-särki
Paari lõike või sidumistehnika abil, saad oma tavalisest T-särgist kiirelt ja lihtsalt teha riideeseme, mida kellelgi teisel pole.

Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.