Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

Michael Kors - kui juba, siis originaal!

Michael Kors - kui juba, siis originaal!
Autor Kati E. 6 years ago Kommentaarid puuduvad

Michael Kors - üle kogu maailma tuntud ja auhinnatud disainer. Luksuslik välimus, kvaliteetsed materjalid ja ajatu disain - need on kindlateks märksõnadeks iseloomustamaks Michael Kors käekotte. Ka Eesti tänavapilti on viimastel aastatel ilmunud rohkelt MK ripatsite ja kaugelt äratuntava disainijoonega käekotte. Kui paljud neist ka tegelikult originaalid on, ja kui paljud odavad, järele tehtud võltsingud või originaali pähe müüdud esmapilgul välimuselt identsed koopiad, seda ei oska keegi öelda.

Alljärgnevas juhtnööris on välja toodud 7 näpunäidet ja nõuannet, kuidas ära tunda Michael Kors autentset käekotti.

Michael Kors Sutton käekott

1. KONTROLLI LOGO/ MK RIPATSIT

Enamus Michael Kors käekotte ehib MK logoga kulon/ripats - tähed M ja K on liidetud keskelt üheks, graveeringu viimistlus peab olema selge ja sirge. Täispikalt välja freesitud logo on kinnitatud kotile väga tugevalt, viimistlus taaskord selge ja puhas.

Michael Kors ripats - puhas viimistlus

2. KONTROLLI ÕMBLUSI

Vaata üle õmblused nii koti seest kui ka väljast - kõik peab jooksma sirges joones, puhtalt ja ühtlase pistega. Võltsingutel on tihti õmbluste lõpud hargnemise vältimiseks kõrvetatud - originaali puhul on see lubamatu. Lisaks peab niit olema alati sama värvi, mis kott ise.

Michael Kors - õmblused sirged, ühtlase pistega

3. KONTROLLI METALLIST DETAILE

Michael Korsi lukud, ketid, trukid, karabiinid ja pandlad on valmistatud vastupidavast metallist, alati kas ainult kuldse või ainult hõbedase viimistlusega, mitte kunagi ei esine mõlemat värvi korraga. Lisaks ei hakka värv metallilt kooruma tükkidena, vaid kulub ühtlaselt või tekivad kasutusel kriimud. Mõningatel metallist osadel nagu karabiinid, trukid ja lukud võib peal leiduda ka Michael Kors graveering - jällegi korrektne ja puhas viimistlus, ühtlane tähtede vahe.

Michael Kors metallist pisidetailidelt võib tihti leida logo graveeringuid, detailid alati kas ainult hõbedased või kuldsed

4. KONTROLLI VOODRIT

Michael Kors käekottidel on ainult kahte värvi voodrit: beež või must. Koti voodril olev korduv signatuurmuster (lühendatud MK või pikalt väljakirjutatud Michael Kors) paikneb koti sees alati õmbluste suhtes korrektselt: kas täpselt risti või paralleelselt, viltu jooksev muster viitab vuhvlile. Lisaks on voodri külge kinnitatud detailid, nagu näiteks võtmehoidja, sinna alati õmmeldud ja mitte kunagi liimitud.

Michael Kors - vooder on alati beež või must sirgelt jooksva signatuurmustriga

5. KONTROLLI SEDELIT

Michael Kors käekottidel on sees nahast brändi sedel, mille peale on pressitud logo „Michael Kors“. Tähtede vaheline kaugus ja press-trüki sügavus peab olema ühtlane ning logo tervikuna paiknema keskel. Ühtlasi on sedel alati voodri külge õmmeldud, mitte liimitud.

Michael Kors - kvaliteetne sedel on sisse alati õmmeldud

6. KONTROLLI LUKKE

Michael Kors kasutab YKK lukke – otsi lukkudelt YKK logo, siiski pole neid kõikidel lukkudel - osad on ilma logota või on märgitud peale lihtsalt nr 8 – siiski peab lukk töötama libedalt ja ilma takerdumisteta. Luku-sikutile graveeritud Michael Kors logo aga esineb mõlemal pool sikutiplaati.

Michael Kors kasutab YKK lukke, sikuti mõlemal poolel graveering

7. KONTROLLI KOODE

Koodi leiad sa koti seest trükituna pisikesele silikoonist etiketile koos päritolu informatsiooniga (Kas Vietnam, Hiina, Indoneesia, Korea, USA või harvem ka Itaalia). Kood koosneb 1 või 2 tähest ja 4 numbrist. Teatud mudelitel esineb lisaks silikoonist etiketile lisaks ka teine, valge etikett koos käekoti seerianumbriga. Viimane ei ole aga reegel, sest kõikidel mudelitel seerianumbrit pole.

Michael Kors kottidel on sees silikoonist silt päritolu infoga

Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.