Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

KUIDAS ERISTADA VÕLTSINGUT ORIGINAALIST

KUIDAS ERISTADA VÕLTSINGUT ORIGINAALIST
Autor Kätlin Poren 6 years ago Kommentaarid puuduvad

LOUIS VUITTON KOTID
Louis Vuitton kotil peaks olema kohane identifikatsiooni tempel.
Tähtedest moodustatud koodid viitavad riigile kus antud kott valmistatud on.
Numbrikoodid määratlevad koti valmistamise kuupäev

ÜLE KASUTATUD SÕNAD
Ekspertide hinnangul kasutavad piraatkauba müüjad liigselt sõnu nagu: „Originaal“ „Audentne“ jt. Tegelikkuses on need pigem ostjaga manipuleerimiseks. Mida rohkem inimene taolisi silte näeb, seda enam hakkab ta tõepoolest veenduma, et tegu on ausa kaubaga, kuigi tegelikult see seda ei ole.


TREENI OMA SILMA
Enamikke võltstooteid on nüüdisajal palja silmaga originaalist üsna raske eristada. Tähelepanu tasub pöörata lukkudele, originaaltoodetel on sageli ka luku peal brändi nime initsiaalid, mida piraatkaubal pole.

Samuti jälgi õmblusi, kui õmblused tunduvad igati korrektsed ja sirged, siis vaata üle niidi värvus. Originaal toodete valmistamiseks kasutatakse nii sisemiste kui välimiste pistete jaoks samas toonis niiti.

TEE TAUSTAUURINGUT
Kui ettevõte väidab, et tegu on originaalkaubaga kuid tundub siiski ebausaldusväärsena, siis kontrolli kiirelt internetist ettevõtte nime. Iga korrektne ja aus ettevõte on internetis kergesti leitav.



Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.