Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

Stiilinipid kurvikatele

Stiilinipid kurvikatele
Autor Kätlin Poren 6 years ago Kommentaarid puuduvad

Iga uue hooajaga saabub ka hulk trende, mida kõik moeväljaanded just kui kevadekuulutajad üksteise võidu välja hõiskavad. Küll, aga rõhutatakse vähem nende trendide sobivust erinevatele kehatüüpidele.


Seekord jagame teiega nippe, millise lõike ja tegumoega riided sobivad enim just kurvikatele naistele.

1.KERGEST MATERJALIST PÜKSKOSTÜÜM

Kergest materjalist pükskostüüm teeb kurvika naise välimusega imesid, kindlasti vali õige suurus nii, et materjal ei oleks tihkelt vastu su nahka. Vastasel juhul on tulemus hoopis vastupidine


2.LANGEVA TEGUMOEGA PLUUSID

Olgu su kehakuju milline tahes, kipuvad õhtused patustamised maiustustega just kõhu piirkonda kogunema. Siinkohal tulevad appi langeva tegumoega pluusid või tuunikad, mis hoiavad asitõendid shokolaadiarmastusest kenasti peidus.
Beverly Hills tootevalikust leiad ühe sellise pluusi vajutades SIIA


3.PIHANI ULATUV JAKK

Loodusest tulenevalt on naistele enamjaolt antud laiad puusad, mistõttu kipub sümmeetria puusade ja õlgade vahel tihti ära kaduma.
Kitsaid õlgu saab edukalt sümmeetrilisemaks muuta kerge jakiga.
*Kindlasti jälgi, et jakk oleks kuni seeliku või pükste vöökohani, mitte pikem.


4. ILLUSIOON

Disainerid on tänapäeval väga loovad ning oskavad edukalt lõigete ja värvikombinatsioonidega mängida just nii, et see muudaks kandja visuaalselt atraktiivsemaks.
Üheks selliseks "illusiooniks" on näiteks pildil oleva Calvin Kleini kleidi pihal olev must vöö imitatsioon, mis tekitab kandjale imeilusa peene piha.

Kleidi leiad SIIT

Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.