Beverly Hills on ajutiselt tegevuse lõpetanud!
Swipe to the right

Youtuberite 10 sügistrendi soovitust

Youtuberite 10 sügistrendi soovitust
Autor Kätlin Poren 6 years ago Kommentaarid puuduvad

1.Loomamuster
Sellel sügisel ei võimutse vaid üks muster, vaid valik on oluliselt laiem. Kui armastad kanda rohkem värve ja olla silmapaistev, vali

ektravagantne leopardi või sebramuster, kuid kindlasti ei ole vähem stiilne ka värvide poolest natuke tagasihoidlikum ussimustri imitatsioon.

Nipp: kindlasti kanna korraga vaid ühte mustrit, et riietus ei kaotaks oma moekat aktsenti.
Outlet valikust leiate leopardimustrilised jalanõud: SIIT

2.Läänelik stiil ( western)
Läänelik stiil teeb oma comebacki(tagasitulekut) tihedamalt kui mõni kuulus popstaar. Kui oled kord juba midagi läänelikult stiilset soetanud ja mingi hetk tundub, et aitab küll, siis pane see riideese heaga kappi oma järgmist tähelendu ootama.

Outlet valikust leiate stiilseid vöösid: SIIT

3.Siidisall
Elegantne siidisall muudab iga tavalise riietuse hoobilt maitsekamaks. Siidisalli saad kanda nii pearäti, kotikaunistuse kui ka kaelaaksessuaarina.
Outlet valikust leiate siidisalle: SIIT

4.Suured kampsunid
Lohvakad kampsunid ei ole ainult päästerõngasteks külmadeks ilmadeks, vaid õigel kombineerimisel ka moekad riideesemed.

5.Kihid (layers)
Suur sall, triiksärk, kampsun, jakk... Kõik see koos tundub ehk „liiga palju“ - aga ei. Youtube staarid näitavad, et enda soojas hoidmine ei pea alati võrduma „kartulikoti“ tulemiga.

6.Kaabud/ kübarad/peakatted
Sobiv peakate ei ole mitte ainult kaunistav ja soojahõidev aksessuaar, vaid säästab sind ka ajakulukast soengusättimisest.
Outlet valikust leiate isikupäraseid peakatteid: SIIT

7.Teksapüksid 90-st
Nii mõnelegi meist võivad selle ajastu teksapüksid tuua kaasa pigem ebameeldivaid emotsioone. Kuid youtube staarid on seda mälupilti kardinaalselt muutnud ja näitavad, et õigel kokkusobitamisel on tegemist nii mugava kui stiilse riideesemega.

8.Hallid toonid aktsendiga
Hall ei tähenda alati ainult "hiirekest". Lisades hallile kerge ruudumustri või valides tavalise puuvillase kanga asemel mõne tugevama või reljeefsema materjali võib tulemus olla vägagi luksuslik minimaalse summa eest.

9.Skandinaavialik minimalism
Lihtsad lõiked ja pastelsed tagasihoidlikud toonid on märksõnaks skandinaaviastiilile. Ideaalne rõivavalik kui su päeva hõlmavad nii ärikohtumised kui ka kohvitamised sõbrannadega.

10.Kõrge värvliga püksid
Kõrge värvliga püksid sobivad pea igale kehakujule. Siinkohal soovitame pidada nõu kas müüja või isegi stilistiga selgitamaks välja milline lõige täpselt sulle sobib. Edaspidiselt saad poelettidelt otsimise arvelt tublisti aega kokku hoida.


Moeblogijate Youtube kanalid leiate: SIIT ja SIIT

Postituse kategooria: Kasulikud nipid

BEVERLYHILLS

WW Passaaž II korrus, Aia 3, 10111 Tallinn

566 18 440 info@beverlyhills.ee

Beverly Hills Outlet

Hinnad nagu Ameerikas, kuid seda Tallinna kesklinnas.

Eesti kaubanduskeskused on kõik justkui ühe vitsaga löödud - sama kaup, samad (loe: kallid) hinnad. Tule astu läbi aga WW Passaaži I korruse Beverly Hills poest ja avasta disainerite moekaupu, mida saadavad ainult USA-pärased outlet-soodustused.